Zondag 11 november 2018 – Open Huis
Van 12.00 –  15.00 uur bent u van harte welkom op Kaag Resort.
Bij aankoop in november profiteert u van een aantrekkelijke aanbod op de laatste ingerichte appartementen.

U koopt al een appartement vanaf € 214.000,- excl. BTW von, de verhuurrendementen zijn zeer interessant.
Tot ziens op zondag 11 november in Warmond

Proefvaart maken
Tijdens ons Open Huis op 23 september kunt u ook een proefvaart maken met een luxe retro-boot van Hermes Speedster.

Heeft u altijd al eens in een luxe, retro-boot mee willen varen of bent u geïnteresseerd in een proefvaart schrijf u dan nu in! Mail naar frens@hermesspeedster.nl of stuur een WhatsApp: 06-45095448.

De Leede in het nieuws!
Op de nieuwssite van Quote verscheen 16 augustus 2017 een artikel met de titel:
Geld als water; Dit is de duurste sloot van Nederland.
En wat is dan de duurste sloot van Nederland? Jawel het water waaraan Kaag Resort gevestigd is. Wilt u het hele artikel lezen? Klik dan hier.


Voorjaar 2017  – druk bezocht Open Huis op 6 mei  
Er zijn nog slechts 9 appartementen beschikbaar voor de verkoop.
2 tweepersoons appartementen en 3 driepersoons appartementen. Kortom het is nu het moment een appartement aan te schaffen.

Voor de zomer zijn slechts nog enkele periodes voor verhuur ter beschikking. Kijk op de planning voor de laatste mogelijkheden om nog een heerlijke vakantie of korte break te genieten aan het water


December 2016 – Kaag Resort verwelkomt nieuwe eigenaren 
In december hebben we diverse nieuwe eigenaren mogen verwelkomen op
Kaag Resort. Deze eigenaren hebben een appartement gekocht als pied-à-terre, al dan niet deels voor de verhuur, of voor 100% verhuur om een mooi rendement te maken.

Over 2016 is een zeer goed rendement voor de verhuur gehaald.   

19 april 2016 – Bedrijfsbezoek OV Duin- en Bollenstreek5de64e33-f3cb-4585-8cb1-d8abf3ec9268
De ONDB (Ondernemers Vereniging Duin- en Bollenstreek) was te gast bij Kaag Resort. Maar liefst 80 ondernemers waren van de partij. Na een introductie door Franklin Douwes van Kaag Resort over het kopen en het verhuren van de appartementen, volgde een rondleiding. Daarna was er gelegenheid kennis te maken met de fiscale aspecten van een 2e woning door van Wezel Accountants.  Aansluitend was er een gezellige ondernemersborrel die werd verzorgd door de catering van Restaurant La Croute de Zon, een “kunst & kitsch” door Noordermeer Kunst. De gehele aankleding door middel van Holland trots, de “Tulp” werd verzorgd door Tulip store.  Al met al een zeer geslaagde avond!


15 april 2016 – Nieuw interieurpakket ontwikkeld voor appartementen

Door de stylistes van Recreapark is een nieuw interieurpakket samengesteld. Zo heeft u keuze uit meerdere inrichtingspakketten voor het appartement dat u voor de verhuur ter beschikking wilt stellen.

Qua kleurstelling heeft u zelf het laatste woord. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

17 januari 2015 Vaar TVVaar TV

Zaterdag 17 januari om 17.00 uur op RTL4  is weer de eerste aflevering van Vaar TV te zien. Deze speelt zich deels af bij Fort Marina in Warmond en op de Kagerplassen. Bent u geïnteresseerd in Kaag en haar omgeving dan is dit programma zeker een aanrader!

Voor meer informatie klik hier.

—————————————————————————————–

11-15 maart 2015 HISWA te waterHISWA
Kaag Resort is van 11-15 maart te zien op de HISWA te water in Amsterdam. Uiteraard verwelkomen wij u graag op onze stand. Lees hierover later meer in onze nieuwsbrief.

Onderstaande artikelen over Kaag Resort zijn gepubliceerd.

Huren in hartje Randstad
Een appartement in Kaag Resort biedt comfort, ruimte en rust in een unieke omgeving. Een ideaal tijdelijk thuis voor expats en projectmedewerkers of als overbrugging naar een nieuwe woonsituatie. Beide artikelen kunt u hier lezen of downloaden. Klik hier voor het eerste en hier voor het tweede artikel.

Kaag Resort. Elk seizoen een eldorado
De luxe recreatieappartementen van Kaag Resort liggen aan het riviertje de Leede, dat uitmondt in de Kagerplassen.Het uitzicht biedt vier seizoenen een levendige blik op water of natuurijs en het stijlvolle dorp Warmond. Een korte wandeling,waarbij je fraaie villa’s, oude buitens en landgoederen passeert, voert naar de kastelen Oud Poelgeest of Huys te Warmont met hun prachtige parken. U kunt hier het hele artikel downloaden en/of lezen.

“Music & More” Kaag Resort Warmond groot succes
Ruim 90 mensen bezochten afgelopen zondag Music & More bij Kaag Resort aan de Leede in Warmond. Bezoekers vanuit Nieuw- Zeeland, de VS, Friesland en inwoners van Warmond toonden interesse in de sfeervol ingerichte appartementen. Een hapje, drankje, gezellige muziek  en een heerlijk herfstzonnetje maakten het feest compleet. U kunt hier het volledige persbericht lezen.

Music & More bij Kaag Resort in Warmond
Om te vieren dat de eerste appartementen gereed zijn voor gebruik, organiseert Kaag Resort op zondag 29 september het feestelijke evenement Music & More. U kunt hier het persbericht downloaden.

Leven! magazine herfst 2013
Tijdelijk woonruimte nodig? In hartje Warmond huur je comfortabele,representatieve appartementen op een fantastische locatie. De Kaag Resort short stay appartementen zijn smaakvol ingericht in een modern classic stijl. Subtiele nautische accenten verwijzen naar het riviertje de Leede waar de appartementen op uitkijken. Iedere woning beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een wasmachine, audio installaties, tv en wifi. U kunt hier het hele artikel downloaden.

Eerste appartementen Kaag Resort aan kopers opgeleverd
In de week van 22 juni 2013 zijn de eerste appartementen overgedragen aan de nieuwe eigenaren. De Teylinger (pagina 15) |  Nieuws van hier  |  Lees hier het volledige persbericht

Leven! Den Haag en Leiden juni 2013 – Tweede thuis in hartje Holland
Het uitgestrekte vaargebied van de Kagerplassen markeert de overgang tussen Bollenstreek en het Groene Hart. De gezelligheid van de monumentale Leidse binnenstad ligt op fietsafstand, net als zonovergoten stranden van Noordwijk. Watersportdorp Warmond heeft een ligging waar de meeste plaatsen alleen maar van kunnen dromen. U kunt hier het hele artikel downloaden.

Voorjaarseditie 2013 Lifestyle Magazine
Een quote uit het artikel: “Steeds vaker genieten we van een weekendje weg of een ontspannen samenzijn met familie. Daarvoor willen we niet altijd ver reizen. Veel prettiger is het om vakantie te vieren in een appartement dat snel bereikbaar is en het comfort biedt dat we in onze vrije tijd zoeken. Het was de leidende gedachte achter de bouw  van Kaag Resort in Warmond. Een complex direct aan het water met 34 appartementen die bestemd zijn voor de verkoop.” Klik hier om het hele artikel te lezen.

  Schermafbeelding 2014-04-08 om 11.07.21 Schermafbeelding 2014-04-08 om 11.05.27  Schermafbeelding 2014-04-08 om 11.07.07 zeilen1 molen1 Delftse gracht met Oude Kerk Den Haag winkelen