Kopen

Ook zo’n zin in een eigen vakantieplek in Nederland aan het water?
Of liever een combinatie van eigen gebruik en verhuur of juist rendement uit volledige verhuur?
Informeer naar de mogelijkheden, regelmatig is er een appartement voor de verkoop beschikbaar.

Comfort, rust en privacy zijn de trefwoorden die de recreatie appartementen in Kaag Resort typeren. Alle  appartementen hebben een schitterend uitzicht over de Leede.

De recreatie appartementen variëren qua indeling en grootte. Bijna alle appartementen beschikken over een ruim terras dat toegankelijk is via een schuifpui of openslaande deuren. De appartementen zonder terras zijn voorzien van french windows. Kaag Resort bestaat uit 34 twee- en driekamer-appartementen: variërend in afmetingen van 54-120m2. U kunt al een appartement kopen vanaf € 215.000,- excl. BTW, k.k., overdrachtsbelasting, notaris- en kadasterkosten zijn voor rekening van de verkoper.

Alle aangeboden appartementen zijn reeds ingericht en in gebruik genomen. Alle appartementen van Kaag Resort beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein. Er is een ligplaats voor een boot te huur in de aanleghaven voor het complex. De appartementen hebben een recreatieve bestemming, waardoor permanente bewoning niet is toegestaan.

Eigen gebruik of verhuur?
Mocht u overgaan tot het kopen van één van de appartementen? Dan heeft u de mogelijkheid uw appartement te verhuren. Naast het creëren van een heerlijke eigen plek om zelf te verblijven, kan uw appartement dus ook rendement opleveren.

In Kaag Resort is in principe elke vorm van verhuur mogelijk. Van een weekend, midweek, een week of een langere periode. Ook kunt u uw appartement aan vrienden of kennissen verhuren. Wij kunnen u hierin volledig faciliteren.

De zorg voor de verhuur wordt u volledig uit handen genomen door een organisatie die door de VVE is aangewezen. Deze organisatie regelt de exploitatie en alles rondom de facturering, de schoonmaak, het dagelijks onderhoud en het sleutelbeheer. Kortom, u kunt genieten van uw 2e huis en het levert u nog iets op ook.

Persoonlijk contact
Voor kort verhuur biedt Kaag Resort verschillende opties. Via een boekingssysteem kunnen gasten de periode aangeven waarin zij in Kaag Resort willen verblijven. Bij eventuele extra vragen of gewenste diensten, nemen wij persoonlijk contact op met de gast. Dit persoonlijke contact is mede om u de garantie te kunnen geven dat uw appartement in goede handen is.

Door het grote aantal buitenlandse bedrijven, universiteiten en Hoge Scholen in de regio rondom Kaag Resort, is er ook veel vraag naar tijdelijk verblijf. Vaak vinden de tijdelijke (buitenlandse) medewerkers, gastdocenten of sprekers het prettiger om te genieten van de vrijheid van een appartement ten opzichte van een hotel. Kaag Resort biedt die mogelijkheid. De appartementen zijn hier uitermate geschikt voor.

zweilander-molen-warmond-150x150vogelpark-avifauna-150x150tennis-150x150regenboog-zeilen-150x150