Huren

   

Langverhuur
Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte, heeft u tijdelijk woonruimte nodig in verband met uw werk of zoekt u ruimte om een periode tussen twee woningen te overbruggen? Dat kan. Indien u minstens een maand of langer één van onze luxe appartementen wilt huren dan rekeningen wij vaste all-in prijzen per maand. Wij verzoeken u vriendelijke contact met ons op te nemen via email: winny@winnyburgers.nl of
telefonisch: +31 6 26612290

Ruime luxe ingerichte 2- en 3 kamer appartementen
Kaag Resort is een kleinschalig nieuw appartementen complex aan de rivier de Leede met een directe verbinding naar de Kagerplassen. U kunt hier voor een langere of kortere periode een appartement naar keuze huren. Kaag Resort ligt midden in het groene hart, vlak bij zee, en het Noordzee strand. Slechts 10 minuten fietsen naar het stadshart van Leiden waar u musea kunt bezoeken of met uw sloep boodschappen kunt doen op de culinaire markt.

Om de hoek zit onder andere een Albert Heijn, leuke restaurantjes (zelfs 1 met een Michelin ster) een golfbaan, tennisbanen, sauna en een healthclub waar u kunt sporten. De appartementen zijn te huur voor kortere of langere periode.

Naast 2 persoonsappartementen zijn er ook 4 en 6 persoonsappartementen te huur (incl. 2 badkamers!). De appartementen bestaan uit: Een ruime woonkamer met een uitgebreide keuken (hete lucht oven/vriezer/koelkast) Modern ingericht met nautische details. De ruime bank in de woonkamer kan ook gebruikt  worden als slaapbank (2 personen).  Grootbeeld tv 88 inch, WiFi en internet.  Buiten bevindt zich een terras- of  lounge set waar u prachtig uitzicht heeft op de haven en het water. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden en  de appartementen beschikken over een moderne badkamer met douche en een washok met een wasmachine/droger.

Daarnaast bieden wij u graag de services voor het huren van een sloep of fietsen.

Prijzen en beschikbaarheid
De prijzen zijn afhankelijk van de duur en de periode waarin u een appartement wilt huren. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid verzoeken wij u vriendelijk het reserveringsformulier in te vullen.

Of boek direct online:        BOEK NU


Kortingen voor kort verhuur:

– in alle periodes buiten de vakanties geldt: 7=5 → 7 nachten verblijven, 6 betalen

Kaag Resort is zeer gunstig gelegen in Warmond, een leuk, gezellig, sfeervol dorp met veel historie en een prachtig bos. Kaag Resort ligt vlak bij de bollenvelden en de Keukenhof kunt u bezoeken per sloep, met de fiets of met de auto (10 km).

Noordwijk is een gezellige badplaats waar u kunt uitwaaien aan zee en heerlijk kunt genieten van diverse horeca gelegenheden (ook leuk om te stappen voor jongeren). ‘s Avonds kunt u genieten van een flesje wijn op uw balkon of tuintje (begane grond) vanuit een paar heerlijke lounge stoelen of een tochtje maken over de Kaag. Ook de steden Haarlem en Amsterdam zijn binnen een half uur te bereiken.

Meer weten of reserveren? Stuur een email naar winny@winnyburgers.nl of bel: +31 6 26612290